BOGOTÁ

< Tilbage til oversigt

IFU’s kontor i Colombia leverer rådgivning on location til danske virksomheder, der ønsker at etablere sig, investere eller sælge til markeder i Latinamerika.

IFU har sammen med danske virksomheder gennemført mere end 110 investeringer i Latinamerika.

Klimainvesteringsfonden (KIF), der er administreret af IFU, kan investere med danske virksomheder eller i klimaprojekter, hvor der indgår dansk teknologi, know-how eller services. Senest har KIF investeret i to solprojekter i Chile.

Mere end 45 års erfaring i Latinamerika

IFU gennemførte de første investeringer i Latinamerika i 1970’erne. Siden har IFU investeret indenfor talrige brancher, blandt andet fremstilling, infrastruktur, landbrug, sundhed, energi, turisme samt hotel og restauration.

Se IFU’s samlede portefølje over projektselskaber i Latinamerika her.

Kapital, rådgivning og eget kontor

IFU tilbyder rådgivning og risikovillig kapital og er typisk med i en investering fra planlægning over etablering, og indtil det oprettede selskab er økonomisk bæredygtigt. Når aktierne er solgt, eller lånet er indfriet, benyttes provenuet til investeringer i nye virksomheder.

IFU har eget regionalt kontor i Bogota, Colombia, der leverer rådgivning on location. Den lokalt ansatte leder deltager i en række bestyrelser i de selskaber, der er etableret med danske partnere.

Medarbejdere i BOGOTÁ

BOGOTÁ

Frederik Zeuthen

Regional Director, Latin America +45 33 63 75 47 / +57 (1) 746 8016 +57 3232219465 frz@ifu.dk